Software

Heb je behoefte aan specifieke software maar is er geen pakket dat aan al jouw wensen en eisen voldoet? Laat dan een softwarepakket door ons ontwikkelen. De kosten vallen reuze mee. Het voordeel van een online softwarepakket is dat je deze vanaf elke computer of tablet kunt gebruiken. Hieronder zie je enkele voorbeelden.

OCS Suite

OCS maatschappelijk vastgoed is een adviseur op het gebied van onderhoud van gebouwen. Wij hebben voor hen de OCS Suite ontwikkeld waarmee adviseurs het beheer van gebouwen kunnen bijhouden, inclusief onderhoud en klachtenregistratie.

Secure Tijssen cs

Tijssen cs accountants en adviseurs heeft door ons een portal laten ontwikkelen waarmee relaties altijd en overal hun administraties en documenten kunnen inzien. Ook kunnen ze via de portal gegevens van werknemers wijzigen.

Portarius

Speciaal voor Reverti arbo & re-integratie hebben wij Portarius ontwikkeld, een portal waar werkgevers zelf ziekmeldingen kunnen doorgeven en dossiers kunnen inzien. Het bijzondere van deze portal is dat de vele vervolgacties na een ziekmelding automatisch worden aangemaakt.

NWST

NWST NeWSTories is de leidende vakbladuitgeverij op gebied van groen in de openbare ruimte. Wij hebben voor hen niet alleen de website en nieuwsbrieven gemaakt, maar ook alles voor heb geautomatiseerd, van abonnementen en facturen tot contactmomenten evaluaties.